carreteam
carreteam
Home

Weissenseetocht op 19 januari zit erop!
- Carreteam jubileum 20 jaar naar de Weissensee in 2013
- Carreteam ook op Facebook: Carreteam
- Carreteam op Twitter: Carreteam

Schaatsseizoenen: Op deze pagina houden we elkaar op de hoogte van alle activiteiten die we ondernemen tijdens het schaatsseizoen.
Nieuw vanaf seizoen 2006/2007 is dat we ook de rondetijden op de Jaap Eden Baan kunnen volgen. Ga naar
http://carreteam.mylaps.com en kies in de linkerkolom “Mijn Resultaten” en dan de juiste datum.
Recente foto’s
20.10.07 van schaatsen op Jaap Eden met Amsterdamse Ski Vereniging.

Weissensee: Elk jaar natuurijs op de Weissensee. Kijk hier voor actuele info en om in te schrijven. Weissenseetrip 2012 zit er weer op. We hebben genoten en vooral ook veel geschaatst. Meer weten of zien klik hier.
Natuurlijk gaan we ook in 2013 weer naar de Weissensee! We hebben het weekend van 17 tot 21 januari vastgelegd. Je kunt inschrijven op de 2013 pagina. Hier wordt je ook geďnformeerd over de status van de inschrijvingen en alle andere actuele info over de 2013 tocht.

Collalbo: Elk jaar wordt rond nieuwjaar een trainingsstage in Collalbo, ofwel Globenstein in het Duits, georganiseerd. Ikzelf ben in 2006 mee geweest. Het was een unieke ervaring. Het ijs is uniek van kwaliteit. Een gezellige kleedkamer, gemoedelijke sfeer maar op het ijs is het “pieken”. Tweemaal per week worden wedstrijden georganiseerd. Ook is de kans groot dat je omstreeks deze tijd schaatst met de echte kanjers. Wat te denken van een baantje trekken met Shimitszu, Ireen Wust of Jan Bos.

Mountainbike: Nieuw vanaf 2005: Mountainbiken! Het blijkt dat de Weissensee niet alleen prachtig is in de winter maar ook in de zomer op de mountainbike. We hebben alvast verkend.
In september 2008 hebben we de Ardennen
verkend. Voor herhaling vatbaar. Begin oktober 2009 weer naar de Weissensee geweest. Klik hier. Heb je ook zin om in het najaar eens mee te gaan? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@carreteam.com

NIEUWE CARRETEAM JACK is binnen! Weissensee reis Jan-2013 is nagenoeg volgeboekt. Nog mee?

CTJackAchter_Web

Ga je mee naar de Weissensee dan is het Jack voor jou.

Carreteam20

Schrijf nu in voor de Weissensee Inschrijven klik op 2013

CTJackZijkant_Web

16 april 2012: Sponsoring voor ons jubileum is rond. DirectResearch.nl maakt het mogelijk dat iedereen die meegaat op 17 januari 2013 uitgerust wordt met een prachtig Carreteam Hunter schaatsjack!

DirectResearchWit

15 april 2012: Jubileum Fotowedstrijd Carreteam. Wie heeft de meest treffende foto van de afgelopen 20 jaar? schaatsen. Sluiting:31 december! Deskundige jury. Eerste prijs: Digitale filmbril. Opsturen info@carreteam.com

19 februari 2012: Schaatsclinic van Petra Grimbergen. Leonie had voor Dick (hij is 29 februari jarig) deze schaatsclinic geregeld. We hebben genoeg aanwijzingen gekregen om nog het hele seizoen mee aan de slag te gaan. Hier de videoopnames; schaatsclinic

2 februari 2012: Start van een prachtige vorstperiode met veel natuurijs. Er waren in heel Nederland tochten uitgezet. Op onze natuurijspagina vind je nog een aantal foto’s en films van deze periode.

23 januari 2012: Terug van de Weissensee! Dit jaar met professionele foto’s van MMRB Fotografie, Marco Bakker. Kijk op Weissensee 2012.
De traditionele discoavond
onder de naam "KLAP-SKATES-Party mit D-JANE ORANJE". www.gotosam.at bij Galerie.
Meer foto en film op
Carreteam op Facebook.

december: Zaterdagochtend op J.Eden schaatsen bij de Amsterdamse Skivereniging. Nu de laatste foto’s van de spectaculaire vorderingen van onder andere groep Carla. Klik hier voor het album met foto’s
Er zijn ook foto’s van 2010
klik hier

Carre_102
051114_051114_Kaernten_Weissensee

Even voor- stellen.

Wij zijn Carla en René, jawel van het
Carréteam!

Teamkleding - is nog steeds beschikbaar. De kleding is van Craft en wordt geleverd met Carreteam opdruk. Wij worden gesponsord door Schaatskleding.net zodat de kosten ook laag gehouden kunnen worden. Bestellen op www.schaatskleding.net onder Carreteam

a_fotot2klein

Wij hebben een passie en wel schaatsen. We hebben gemerkt dat we niet de enigen zijn die graag schaatsen. Deze website is bedoeld voor mensen die graag schaatsen en ook hun ervaringen met elkaar willen delen.

Alles over schaatsen! Kijk op SchaatStartpagina

Wat is er aan de hand met J.Eden? De vrienden van J.Eden willen de gezellige open baan behouden. Meld je aan www.vriendenvanjaapeden.nl

LogoSchaatsStartPagina
Flevonice

Nederland heeft een echte Wereldprimeur; FlevoOnIce. Een in de vrije natuur gelegen kunstijsbaan voorzien van 5 kilometer ECHT IJS en gegarandeerd meer dan 100 dagen schaatsen per jaar.

SPONSORINFORMATIE
Hieronder informatie over onze sponsors.
----- SPONSOR VOOR 2009 GEZOCHT -----
Ook interesse om Sponsor van het Carreteam
te worden?
Stuur een email naar
info@carreteam.com

DeSpilLogo

De Spil-Active is "De On-Line Shop voor fysiotherapie sport en revalidatie artikelen". Speciaal voor de Weissenseeschaatsers levert De Spil-Active tegen scherpe prijzen service op de schaatsbaan!

Sportsocks.nl is de web winkel voor sokken van X-Socks en Odlo onderkleding. Natuurlijk gelden ook hier weer voordelen voor de Weissenseeschaatsers. Alle sokken en onderkleding aangeboden op Sportsocks.nl kunnen de schaatsers met 10% korting krijgen met aflevering op de schaatsbaan.

XsocksKlein

©foto & lay-out René de Bie
Deze site is door René de Bie gemaakt en onderhouden. Welkom zijn alle schaatsliefhebbers. Uw bijdrage is altijd welkom, stuur email naar
rene@carreteam.com