21 november: Schaatskleding is binnen. Ophalen maandag avond 27 november

De nieuwe schaatskleding voor ons 25e jubileumjaar naar de Weissensee is binnen. We zijn er trots op, de kleding is prachtig geworden. En natuurlijk wachten we niet met uitdelen tot januari want wie wil er niet nu al in schaatsen? Allemaal toch! 

CARRETEAMkleding2018

Iedereen kan volgende week maandag, 27 november, zijn kleding ophalen op het bekende adres van Schaatskleding.net, Gooiweg 3 Muiderberg. Maar we maken er iets bijzonders van. 

Jullie zijn welkom vanaf 19.00 uur. We stellen onze sponsoren aan jullie voor en om 19.30 start de Carreteam modeshow met de onthulling van de nieuwe kleding. Na de modeshow ontvangt iedereen zijn eigen kleding.

12 september: Drukke pas-sessie bij Schaatskleding.net in Muiderberg

Het was druk in de schaatswinkel in Muiderberg. Hier is ook de Schaatskleding.net gevestigd en waren de Weissensee-gangers uitgenodigd om de Hunter kleding te komen passen. En met meer dan 30 bezoekers barstte de winkel bijna uit zijn voegen. Winkel, hal en wachtruimte waren vol. Ook heel gezellig als je je schaatsvrienden weer tegenkomt.

Van 38 schaatsers hebben we inmiddels de maten binnen. Ook als je niet mee gaat naar de Weissensee kun je de kleding bestellen. Hier zijn dan wel kosten aan verbonden. Voor jack en broek komen de kosten dan op 100 Euro. Alleen broek of jack kost 50 Euro. 
n.b. prijs hebben we laag kunnen houden door bemiddeling van Schaatskleding.net en onze sponsors.

Aanstaande donderdag is er weer een pas-sessie. 

Ter info: In de winkel kun je ook schaatsen, schaatsattributen en kleren kopen. Maar ook kun je je schaatsen laten slijpen en ronden.  

7 september: Terugblik op 15 jaar CARRETEAM schaatskleding

In 2008 hebben we in samenwerking met Schaatskleding.net voor het eerst schaatskleding voor Carreteam ontwikkeld. Het was een jack van het merk Otlo. In die tijd was er geen sprake van sponsoring dus moest iedereen het jack kopen. Gelukkig wist Schaatskleding.net scherp in te kopen zodat bijna iedereen die meeging een jack heeft aangeschaft.  

Op de website van Carreteam stond in 2010 het volgende:
“Wegens overweldigend succes van de Carreteamkleding was de voorraad in korte tijd op. Dat betekende dat we opnieuw de ontwerpkamer in moesten om nieuwe teamkleding te ontwerpen. We hebben er maanden aan gewerkt en het resultaat mag er wezen”. 
“Het is gebaseeerd op de merkkleding van Craft en wordt voor ons speciaal gefabriceerd door Schaatskleding.net”. 
“Niet alleen past de kleding, jasje en broek’naadloos om je lijf en heeft daarom bij het schaatsen een geweldige aerodynamica, maar het maakt je ook onweerstaanbaar bij het andere geslacht zo je hier kunt zien”.

In seizoen 2010/2011 hebben we dus op nieuw kleding uitgebracht en nu van Craft.  Nog steeds gebruiken Carla en ik de ritsbroek elke week als we gaan schaatsen. En wij zijn niet de enige!
Toch bleven heel veel schaatsers verknocht aan het Odlo jack. Dat is ook goed te zien in bovenstaande foto waar ikzelf de enige ben die op het Weissensee-ijs de nieuwe kleding draagt. En ook zie je nog regelmatig het oude Otlo-jack op de Jaap Eden baan.    

 

Voor het 20 jarig lustrum hadden we een sponsor, Directresearch, gevonden en konden we alle weisenseegangers een schaatsjack aanbieden. Ook nu weer ontwikkelt in samenwerking met Schaatskleding.net en geproduceerd door Hunter. Hunter heeft een technologie ontwikkeld waarmee je kleding kunt bedrukken zoals je wilt. Sublimatie heet dat in vakjargon. Overigens hebben we dat nog niet gebruikt voor de jacks van 2013.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 september: Een tipje van de sluier over de nieuwe kleding

We hebben al veel reacties binnen naar aanleiding van onze mail over de nieuwe sponsoren en de nieuwe schaatskleding. Natuurlijk is iedereen erg benieuwd. We hebben al onze wensen op een rijtje gezet, zoals nieuw design, wel herkenbaar voor Carreteam, kleurstelling moet passen bij man en vrouw e.d. En natuurlijk moest elke sponsor tevreden zijn hoe zijn logo op de kleding verwerkt is. 

Dit hebben we allemaal doorgegeven aan onze ontwerpster Nicole en zij is aan de slag gegaan.We zijn heel blij met het nieuwe ontwerp. Momenteel wordt door Hunter een proefdruk gemaakt.

Benieuwd naar de nieuwe schaatskleding? we gaan het niet verklappen maar willen wel een tipje van de sluier oplichten. Een deel van de layout kun je zelf ook al bedenken want natuurlijk komen onze sponsoren ook weer prominent terug op de kleding.

Orangerental is onze hoofdsponsor geworden. Orangerental (Partytimerentals Amsterdam) heeft een veel-omvattend assortiment licht- en geluidsapparatuur, DJ sets, podia en special effects. We kennen Orangerental ook al want zij hebben een aantal keer het licht en geluid verzorgd voor onze einde-seizoensfeesten. 

5 jaar geleden was onze hoofdsponsor DirectResearch. We zijn blij dat DirectResearch ook nu weer sponsor wil zijn. DirectResearch is een on-line marktonderzoeksbureau. Hun  motto is “laat het complexe marktonderzoek aan ons over dan kunnen wij zorgen voor concrete resultaten op basis waarvan U de juiste beslissingen kunt nemen voor uw bedrijfsvoering”. 

Schaatskleding.net is al heel lang sponsor van CARRETEAM. Door de jaren heen is alle teamkleding van ons verzorgd door schaatskleding.net. Ook nu is zij er weer verantwoordelijk voor dat we op tijd over de schaatskleding kunnen beschikken. Schaatskleding.net is de winkel voor uw schaatsen en schaatskleding. Ook kunt u in de winkel van schaatskleding.net uw schaatsen laten ronden en slijpen. 

Het nieuwe ontwerp: Vergeleken met de vorige Carreteam-kleding gebruiken we minder zwart want zwart is niet meer onze basiskleur. Rood is ook in het nieuwe ontwerp aanwezig maar alleen als accent-kleur. Een impressie wordt gegeven door het nevenstaande plaatje. Dit is dan ook alles wat we op dit moment kwijt willen. 

12 en 14 september: Pas-sessies voor nieuwe Carreteam kleding

Het wordt een jubileumreis want we gaan voor de 25e keer naar de Weissensee en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met het zoeken naar sponsoren. Dat is gelukt. Onze hoofdsponsor is Orange-Rental geworden. DirectResearch en Schaatskleding.net zijn ook sponsor.

Hierdoor is het voor ons mogelijk om voor iedere deelnemer schaatskleding te verzorgen. Het moet wel een bijzonder ontwerp worden en daar is hard aan gewerkt. De schaatskleding is ontworpen door ‘bynicoledebie’. We zijn er trots op maar verklappen nog niet hoe het eruit gaat zien.

Door onze sponsoren wordt het mogelijk dat wij iedere deelnemer aan de jubileumreis een schaatsjack kunnen aanbieden en tegen betaling van een gering bedrag van € 25 een bijpassende overbroek. Je kunt ook afzien van deze bijdrage. Dan krijg je alleen het jack.

Dus zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met het zoeken naar sponsoren en wij kunnen met tevredenheid zeggen dat dat is gelukt. Onze hoofdsponsor is ORANGERENTAL geworden en DirectResearch en Schaatskleding.net zijn medesponsoren. 

De schaatskleding wordt geleverd door Hunter. Het jack heeft een groot elastisch vermogen en kan ook als fietsjack gebruikt worden. De rits overbroek heeft ritsen over de gehele lengte van de broek en kan dus op elk moment, zelfs met de schaatsen aan, aan en uit getrokken worden. Super handig!

Maar het is belangrijk dat de kleding goed past. Daarom organiseren we volgende week een tweetal passessies bij schaatskleding.net  
Het adres is Googweg 3, 1399 EP  Muiderberg.

Dinsdag 12 september vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur en
Donderdag 14 september vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur

25 jaar Carreteam Weissensee gesponsord door:

ORANGERENTAL.NL 
DirectResearch.nl
Schaatskleding.net

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 september: Bezoek aan de Weissensee

In het weekend van 1 september zijn wij, Carla en René, alvast afgereisd naar de Weissensee om de voorbereidingen te treffen voor de januari reis. 

Het weer heeft zich van alle kanten laten zien. We hebben een tropisch warme dag gehad en we hebben een koude dag met onweer gehad. Gelukkig niet al te veel regen dus we hebben ook weer genoten van de prachtige omgeving. Jammer genoeg waren vanwege een storm half augustus veel MTB paden onbegaanbaar door de omgevallen bomen. 100.000 m3 hout moet afgevoerd worden. Men denkt hier een jaar mee bezig te zijn. 

We hebben de belangrijkste zaken kunnen regelen. Dat neemt niet weg dat ook hier de economie goed draait en dat is te merken aan de bezetting en de prijzen. WE hebben alle deelnemers onder kunnen brengen. Jammer genoeg zijn de kosten wel gestegen. We moeten een en ander nog wel doorrekenen maar denken dat de prijs van de reis iets omhoog gaat.

29 maart: Locatie eindeseizoenfeest bekend! Jacob’s Kitchen DIEMEN

 Zoals jullie in mijn eerdere mail al konden lezen gaan wij op vrijdag 7 april het schaatsseizoen goed afsluiten. Kletsen, eten, drinken, dansen en meer in een locatie die hier bij past. Dat was nog even zoeken maar we zijn blij dat we een prachtige locatie gevonden hebben met, dat hebben we uit betrouwbare bron, een goede keuken. 

We hebben in Diemen Jacob’s Kitchen, locatie Holland Park, Eekholt 42, afgehuurd. Indien het weer het toelaat kunnen we zelfs op het terras eten. 

Het geluid, licht en de special effects wordt verzorgd door Orangerental en voor de muziek hebben we wederom de bij ons zo bekende DJ Orange kunnen vastleggen.

Jullie zijn welkom vanaf 18.00 uur. Er is in de buurt voldoende parkeerruimte, veelal gratis. We willen rond 19.00 uur gaan eten. De kosten voor het eten zullen plm 40 Euro p.p. zijn. Drankjes voor en na het eten zitten hier niet bij. Deze moet je zelf afrekenen aan de bar. 

Hieronder de lijst met degenen die zich al opgegeven hebben. Controleer nog even of je op de lijst staat. Sta je er nog niet op maar ben je er wel bij, stuur even een reply op deze mail. 

LET OP! We moeten vooraf het aantal personen opgeven (tot 3 dagen ervoor) en daar betalen we ook voor. 

 

Opgegeven hebben zich:

René en Carla
Dick en Irenke
Peter en Sonja
Jenny Polderman
Okkie Boot
Marianne Bruijn
Martin Lans
Jacqueline Beyer
Luuk Kramer
Jeanette Piet
Willy van Gondelle
Jennifer Nijdam
Bertus en Marja vd Horst
Cor Timmer en Annemieke Stavenuiter
Emmy Rieder
John Fontijn
Yvonne ter laare
Jacqueline Sijtsma
Hugo van de Graaf
Joyce van der Wolk en Roel van Woudenberg
Nanda Crucq
Ans Klinkenberg
Marco Bakker
Willem Noordman en Marielle
Geertruida Oldenburger
Adelheid van Pampus
Peter Hedriks
Albert Bijlsma en Carina Heynens
Hans Stelling
Ben Weller
Ron Hoogland en Suze
Yolanda Rongen en Jos
Henno Eggerkamp
Paula Stelling
Ludgard Veraart
Christl Kraan

25 maart: WACHTLIJST! 60 Inschrijvingen voor Weissensee 2018

We zijn nog niet 3 maanden terug van onze trip naar de Weissensee of er hebben zich al 60 personen aangemeld voor het volgend jaar. We zitten al vol!!

Inschrijven kan nog wel maar dan kom je op de wachtlijst. 

Grotere Bus en meer kamers? We gaan op basis van al jullie aanmeldingen kijken of en hoe we het aantal mensen dat meegaat kunnen uitbreiden. Meer informatie hierover krijgen jullie na de zomer. Laatste nieuws hier op de website. 

We hebben afgelopen jaar ook erg genoten van het weer, het ijs, het kleine meer, het grote meer, de live muziek avond en nog veel meer. Dat smaakt naar meer. En wat doe je dan……? Je meldt je weer aan voor volgend jaar.

Vrijdag 7 april 2017 Einde Seizoen eten/feest

Het schaatsseizoen is bijna ten einde. We hebben toch nog een ijsbaan gekregen op Jaap Eden en velen van ons zijn naar de Weissensee of Zweden gegaan om het echte natuurijs op te zoeken.
Op vrijdag 7 april gaan we het seizoen met eten en muziek afsluiten. Komen jullie allemaal? Locatie volgt nog

Maart 2017: Goed nieuws voor de Jaap Edenbaan.

Goed nieuws: de toekomst van de Jaap Edenbaan is voor 3 jaar zeker gesteld. Eind februari heeft de gemeente gekozen voor het scenario waarin de koelinstallatie aangepast wordt zodat er andere, lees niet schadelijke, koelvloeistof gebruikt kan worden. Tevens worden de buizen die door corrosie zijn aangetast vervangen.

Dus we kunnen niet alleen de komende 3 jaar nog schaatsen maar we hebben dan ook weer het betere ijs van de eigen schaatsvloer. Afbeeldingsresultaat voor juichen gif