29 maart: Locatie eindeseizoenfeest bekend! Jacob’s Kitchen DIEMEN

 Zoals jullie in mijn eerdere mail al konden lezen gaan wij op vrijdag 7 april het schaatsseizoen goed afsluiten. Kletsen, eten, drinken, dansen en meer in een locatie die hier bij past. Dat was nog even zoeken maar we zijn blij dat we een prachtige locatie gevonden hebben met, dat hebben we uit betrouwbare bron, een goede keuken. 

We hebben in Diemen Jacob’s Kitchen, locatie Holland Park, Eekholt 42, afgehuurd. Indien het weer het toelaat kunnen we zelfs op het terras eten. 

Het geluid, licht en de special effects wordt verzorgd door Orangerental en voor de muziek hebben we wederom de bij ons zo bekende DJ Orange kunnen vastleggen.

Jullie zijn welkom vanaf 18.00 uur. Er is in de buurt voldoende parkeerruimte, veelal gratis. We willen rond 19.00 uur gaan eten. De kosten voor het eten zullen plm 40 Euro p.p. zijn. Drankjes voor en na het eten zitten hier niet bij. Deze moet je zelf afrekenen aan de bar. 

Hieronder de lijst met degenen die zich al opgegeven hebben. Controleer nog even of je op de lijst staat. Sta je er nog niet op maar ben je er wel bij, stuur even een reply op deze mail. 

LET OP! We moeten vooraf het aantal personen opgeven (tot 3 dagen ervoor) en daar betalen we ook voor. 

 

Opgegeven hebben zich:

René en Carla
Dick en Irenke
Peter en Sonja
Jenny Polderman
Okkie Boot
Marianne Bruijn
Martin Lans
Jacqueline Beyer
Luuk Kramer
Jeanette Piet
Willy van Gondelle
Jennifer Nijdam
Bertus en Marja vd Horst
Cor Timmer en Annemieke Stavenuiter
Emmy Rieder
John Fontijn
Yvonne ter laare
Jacqueline Sijtsma
Hugo van de Graaf
Joyce van der Wolk en Roel van Woudenberg
Nanda Crucq
Ans Klinkenberg
Marco Bakker
Willem Noordman en Marielle
Geertruida Oldenburger
Adelheid van Pampus
Peter Hedriks
Albert Bijlsma en Carina Heynens
Hans Stelling
Ben Weller
Ron Hoogland en Suze
Yolanda Rongen en Jos
Henno Eggerkamp
Paula Stelling
Ludgard Veraart
Christl Kraan

25 maart: WACHTLIJST! 60 Inschrijvingen voor Weissensee 2018

We zijn nog niet 3 maanden terug van onze trip naar de Weissensee of er hebben zich al 60 personen aangemeld voor het volgend jaar. We zitten al vol!!

Inschrijven kan nog wel maar dan kom je op de wachtlijst. 

Grotere Bus en meer kamers? We gaan op basis van al jullie aanmeldingen kijken of en hoe we het aantal mensen dat meegaat kunnen uitbreiden. Meer informatie hierover krijgen jullie na de zomer. Laatste nieuws hier op de website. 

We hebben afgelopen jaar ook erg genoten van het weer, het ijs, het kleine meer, het grote meer, de live muziek avond en nog veel meer. Dat smaakt naar meer. En wat doe je dan……? Je meldt je weer aan voor volgend jaar.

Vrijdag 7 april 2017 Einde Seizoen eten/feest

Het schaatsseizoen is bijna ten einde. We hebben toch nog een ijsbaan gekregen op Jaap Eden en velen van ons zijn naar de Weissensee of Zweden gegaan om het echte natuurijs op te zoeken.
Op vrijdag 7 april gaan we het seizoen met eten en muziek afsluiten. Komen jullie allemaal? Locatie volgt nog

Maart 2017: Goed nieuws voor de Jaap Edenbaan.

Goed nieuws: de toekomst van de Jaap Edenbaan is voor 3 jaar zeker gesteld. Eind februari heeft de gemeente gekozen voor het scenario waarin de koelinstallatie aangepast wordt zodat er andere, lees niet schadelijke, koelvloeistof gebruikt kan worden. Tevens worden de buizen die door corrosie zijn aangetast vervangen.

Dus we kunnen niet alleen de komende 3 jaar nog schaatsen maar we hebben dan ook weer het betere ijs van de eigen schaatsvloer. Afbeeldingsresultaat voor juichen gif