7 september: Terugblik op 15 jaar CARRETEAM schaatskleding

In 2008 hebben we in samenwerking met Schaatskleding.net voor het eerst schaatskleding voor Carreteam ontwikkeld. Het was een jack van het merk Otlo. In die tijd was er geen sprake van sponsoring dus moest iedereen het jack kopen. Gelukkig wist Schaatskleding.net scherp in te kopen zodat bijna iedereen die meeging een jack heeft aangeschaft.  

Op de website van Carreteam stond in 2010 het volgende:
“Wegens overweldigend succes van de Carreteamkleding was de voorraad in korte tijd op. Dat betekende dat we opnieuw de ontwerpkamer in moesten om nieuwe teamkleding te ontwerpen. We hebben er maanden aan gewerkt en het resultaat mag er wezen”. 
“Het is gebaseeerd op de merkkleding van Craft en wordt voor ons speciaal gefabriceerd door Schaatskleding.net”. 
“Niet alleen past de kleding, jasje en broek’naadloos om je lijf en heeft daarom bij het schaatsen een geweldige aerodynamica, maar het maakt je ook onweerstaanbaar bij het andere geslacht zo je hier kunt zien”.

In seizoen 2010/2011 hebben we dus op nieuw kleding uitgebracht en nu van Craft.  Nog steeds gebruiken Carla en ik de ritsbroek elke week als we gaan schaatsen. En wij zijn niet de enige!
Toch bleven heel veel schaatsers verknocht aan het Odlo jack. Dat is ook goed te zien in bovenstaande foto waar ikzelf de enige ben die op het Weissensee-ijs de nieuwe kleding draagt. En ook zie je nog regelmatig het oude Otlo-jack op de Jaap Eden baan.    

 

Voor het 20 jarig lustrum hadden we een sponsor, Directresearch, gevonden en konden we alle weisenseegangers een schaatsjack aanbieden. Ook nu weer ontwikkelt in samenwerking met Schaatskleding.net en geproduceerd door Hunter. Hunter heeft een technologie ontwikkeld waarmee je kleding kunt bedrukken zoals je wilt. Sublimatie heet dat in vakjargon. Overigens hebben we dat nog niet gebruikt voor de jacks van 2013.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 september: Een tipje van de sluier over de nieuwe kleding

We hebben al veel reacties binnen naar aanleiding van onze mail over de nieuwe sponsoren en de nieuwe schaatskleding. Natuurlijk is iedereen erg benieuwd. We hebben al onze wensen op een rijtje gezet, zoals nieuw design, wel herkenbaar voor Carreteam, kleurstelling moet passen bij man en vrouw e.d. En natuurlijk moest elke sponsor tevreden zijn hoe zijn logo op de kleding verwerkt is. 

Dit hebben we allemaal doorgegeven aan onze ontwerpster Nicole en zij is aan de slag gegaan.We zijn heel blij met het nieuwe ontwerp. Momenteel wordt door Hunter een proefdruk gemaakt.

Benieuwd naar de nieuwe schaatskleding? we gaan het niet verklappen maar willen wel een tipje van de sluier oplichten. Een deel van de layout kun je zelf ook al bedenken want natuurlijk komen onze sponsoren ook weer prominent terug op de kleding.

Orangerental is onze hoofdsponsor geworden. Orangerental (Partytimerentals Amsterdam) heeft een veel-omvattend assortiment licht- en geluidsapparatuur, DJ sets, podia en special effects. We kennen Orangerental ook al want zij hebben een aantal keer het licht en geluid verzorgd voor onze einde-seizoensfeesten. 

5 jaar geleden was onze hoofdsponsor DirectResearch. We zijn blij dat DirectResearch ook nu weer sponsor wil zijn. DirectResearch is een on-line marktonderzoeksbureau. Hun  motto is “laat het complexe marktonderzoek aan ons over dan kunnen wij zorgen voor concrete resultaten op basis waarvan U de juiste beslissingen kunt nemen voor uw bedrijfsvoering”. 

Schaatskleding.net is al heel lang sponsor van CARRETEAM. Door de jaren heen is alle teamkleding van ons verzorgd door schaatskleding.net. Ook nu is zij er weer verantwoordelijk voor dat we op tijd over de schaatskleding kunnen beschikken. Schaatskleding.net is de winkel voor uw schaatsen en schaatskleding. Ook kunt u in de winkel van schaatskleding.net uw schaatsen laten ronden en slijpen. 

Het nieuwe ontwerp: Vergeleken met de vorige Carreteam-kleding gebruiken we minder zwart want zwart is niet meer onze basiskleur. Rood is ook in het nieuwe ontwerp aanwezig maar alleen als accent-kleur. Een impressie wordt gegeven door het nevenstaande plaatje. Dit is dan ook alles wat we op dit moment kwijt willen.