In het weekend van 1 september zijn wij, Carla en René, alvast afgereisd naar de Weissensee om de voorbereidingen te treffen voor de januari reis. 

Het weer heeft zich van alle kanten laten zien. We hebben een tropisch warme dag gehad en we hebben een koude dag met onweer gehad. Gelukkig niet al te veel regen dus we hebben ook weer genoten van de prachtige omgeving. Jammer genoeg waren vanwege een storm half augustus veel MTB paden onbegaanbaar door de omgevallen bomen. 100.000 m3 hout moet afgevoerd worden. Men denkt hier een jaar mee bezig te zijn. 

We hebben de belangrijkste zaken kunnen regelen. Dat neemt niet weg dat ook hier de economie goed draait en dat is te merken aan de bezetting en de prijzen. WE hebben alle deelnemers onder kunnen brengen. Jammer genoeg zijn de kosten wel gestegen. We moeten een en ander nog wel doorrekenen maar denken dat de prijs van de reis iets omhoog gaat.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *