Het wordt een jubileumreis want we gaan voor de 25e keer naar de Weissensee en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met het zoeken naar sponsoren. Dat is gelukt. Onze hoofdsponsor is Orange-Rental geworden. DirectResearch en Schaatskleding.net zijn ook sponsor.

Hierdoor is het voor ons mogelijk om voor iedere deelnemer schaatskleding te verzorgen. Het moet wel een bijzonder ontwerp worden en daar is hard aan gewerkt. De schaatskleding is ontworpen door ‘bynicoledebie’. We zijn er trots op maar verklappen nog niet hoe het eruit gaat zien.

Door onze sponsoren wordt het mogelijk dat wij iedere deelnemer aan de jubileumreis een schaatsjack kunnen aanbieden en tegen betaling van een gering bedrag van € 25 een bijpassende overbroek. Je kunt ook afzien van deze bijdrage. Dan krijg je alleen het jack.

Dus zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met het zoeken naar sponsoren en wij kunnen met tevredenheid zeggen dat dat is gelukt. Onze hoofdsponsor is ORANGERENTAL geworden en DirectResearch en Schaatskleding.net zijn medesponsoren. 

De schaatskleding wordt geleverd door Hunter. Het jack heeft een groot elastisch vermogen en kan ook als fietsjack gebruikt worden. De rits overbroek heeft ritsen over de gehele lengte van de broek en kan dus op elk moment, zelfs met de schaatsen aan, aan en uit getrokken worden. Super handig!

Maar het is belangrijk dat de kleding goed past. Daarom organiseren we volgende week een tweetal passessies bij schaatskleding.net  
Het adres is Googweg 3, 1399 EP  Muiderberg.

Dinsdag 12 september vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur en
Donderdag 14 september vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur

25 jaar Carreteam Weissensee gesponsord door:

ORANGERENTAL.NL 
DirectResearch.nl
Schaatskleding.net

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *