We hebben al veel reacties binnen naar aanleiding van onze mail over de nieuwe sponsoren en de nieuwe schaatskleding. Natuurlijk is iedereen erg benieuwd. We hebben al onze wensen op een rijtje gezet, zoals nieuw design, wel herkenbaar voor Carreteam, kleurstelling moet passen bij man en vrouw e.d. En natuurlijk moest elke sponsor tevreden zijn hoe zijn logo op de kleding verwerkt is. 

Dit hebben we allemaal doorgegeven aan onze ontwerpster Nicole en zij is aan de slag gegaan.We zijn heel blij met het nieuwe ontwerp. Momenteel wordt door Hunter een proefdruk gemaakt.

Benieuwd naar de nieuwe schaatskleding? we gaan het niet verklappen maar willen wel een tipje van de sluier oplichten. Een deel van de layout kun je zelf ook al bedenken want natuurlijk komen onze sponsoren ook weer prominent terug op de kleding.

Orangerental is onze hoofdsponsor geworden. Orangerental (Partytimerentals Amsterdam) heeft een veel-omvattend assortiment licht- en geluidsapparatuur, DJ sets, podia en special effects. We kennen Orangerental ook al want zij hebben een aantal keer het licht en geluid verzorgd voor onze einde-seizoensfeesten. 

5 jaar geleden was onze hoofdsponsor DirectResearch. We zijn blij dat DirectResearch ook nu weer sponsor wil zijn. DirectResearch is een on-line marktonderzoeksbureau. Hun  motto is “laat het complexe marktonderzoek aan ons over dan kunnen wij zorgen voor concrete resultaten op basis waarvan U de juiste beslissingen kunt nemen voor uw bedrijfsvoering”. 

Schaatskleding.net is al heel lang sponsor van CARRETEAM. Door de jaren heen is alle teamkleding van ons verzorgd door schaatskleding.net. Ook nu is zij er weer verantwoordelijk voor dat we op tijd over de schaatskleding kunnen beschikken. Schaatskleding.net is de winkel voor uw schaatsen en schaatskleding. Ook kunt u in de winkel van schaatskleding.net uw schaatsen laten ronden en slijpen. 

Het nieuwe ontwerp: Vergeleken met de vorige Carreteam-kleding gebruiken we minder zwart want zwart is niet meer onze basiskleur. Rood is ook in het nieuwe ontwerp aanwezig maar alleen als accent-kleur. Een impressie wordt gegeven door het nevenstaande plaatje. Dit is dan ook alles wat we op dit moment kwijt willen. 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *