De inschrijvingen lopen al aardig goed! Tot nu toe al 36 personen die meegaan.

Het duurt nog even dus neem de tijd…

6 Comments

  • Celia Doornenbal

   Beantwoorden

   Hoi Carla en Renee helaas moet ik af zeggen voor de weissensee ik heb een slijmbeurs ontsteking na een val op het ijs met schaatsen De dokter en fysio zeggen allebei dat het wel een week of 12 gaat duren Dus dan ben ik te laat hersteld voor de weissensee Heel graag wil ik er volgende keer 2021 wel weer bij zijn hoor Gr en heel erg veel plezier Zal zeker asn jullie denken Celia Doornenbal

 1. Bertus van der Horst

  Beantwoorden

  Hoi Carla en Rene,
  Ik zag dat wij nog bij de deelnemers staan, maar wij hebben al eerder gemeld dat wij niet meegaan, daar werd toen wat ongelovig op gereageerd door een aantal mensen die ook direct kamer 1 wilden hebben, maar het is echt waar: Marja en Bertus van der Horst gaan niet mee!

  Wij wensen jullie wel hele fijne Kerstdagen, een goed jaarwisseling en een goed, gelukkig en vooral gezond 2020!
  Liefs Marja en Bertus

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.