Bericht op de website van ijsmeester Norbert Jank: Goed nieuws: vanwege koude en wolkenloze nachten kan het schaatsseizoen 2019/20 officieel worden gestart op nieuwjaarsdag (1.1.2020). Voor schaatsers en plezierschaatsers is er een brede cirkelbaan op het westelijke deel van de Weissensee om de eerste bochten op het bevroren ijs te maken. De ijsingangen bevinden zich op Camping Müller in Praditz en in Techendorf-Süd bij Tschatscheleria (Seewiese). De ijsmeester wijst erop dat de barrières en borden (vermijd de noordoever!) Moeten worden nageleefd en dat de instructies van het ijsteam moeten worden gevolgd om een veilige schaatservaring te garanderen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.