Inschrijving 2024 is geopend.

Na het succesvolle weekend van 2023, is de inschrijving voor 2024 geopend. Klik op onderstaande link of kijk in het menu.

Inschrijven 2024


“ Zonder zulke fantastische mensen als jullie hadden wij dit niet kunnen doen. Dank allemaal. Wij hadden ook een heerlijk weekend, zijn trots op al jullie eigen prestaties. Heel fijn dat iedereen heeft genoten en weer heelhuids is terug gekomen.”

Carla en Réne.

30 jaar Carreteam op de weissensee. Carla en Réne met Hotel eigenaar Hans Peter Eder en de burgermeester.

 

Weissenseereis Carreteam gecanceled

Lieve mensen,

We zijn ons ervan bewust dat velen van ons behoefte hebben om even lekker het natuurijs op te gaan; dat geldt zeker ook voor ons.

We hebben hierdoor lang geprobeerd om alles te regelen om onze reis naar de Weissensee mogelijk te maken, maar er zijn teveel onzekerheden en risico’s die ons anders hebben moeten doen besluiten.

Mede ook door diverse berichtjes van onze deelnemers is duidelijk geworden dat:

  • niet iedereen een goed gevoel heeft bij de reis;
  • niet iedereen op tijd gevaccineerd zal zijn;
  • we alsnog een reistest moeten laten doen waar extra kosten mee gemoeid gaan;
  • deelnemers die positief getest zijn niet mee kunnen;
  • bij annulering is niet zeker dat de reiskosten zijn gedekt;
  • indien een van ons alsnog corona krijgt, wat niet ondenkbaar is, wij allemaal in quarantaine zouden moeten;
  • het hotel ons geen zekerheid kan geven dat wij na het  diner gezellig kunnen blijven zitten.

Alles bij elkaar opgeteld wordt het risico van de reis te groot en kunnen we niet garanderen dat we nog voor redelijk tarief de reis kunnen maken en de kosten van de reis (bus) rond kunnen krijgen.

Voor het hotel en de bus is het niet meer dan fair dat wij tijdig annuleren.

Wellicht is het wel mogelijk dat het hotel kamers beschikbaar stelt voor mensen die met de auto willen afreizen. Als jullie daarin geïnteresseerd zijn, laat ons dat dan weten dan kunnen we dat voor jullie informeren. We hadden jullie dolgraag positievere berichten gegeven maar we zien geen andere oplossing. We snappen jullie teleurstelling.

Al voor de tweede keer moeten wij ons geliefde weekend voorbij laten gaan.

Het vooruit betaalde inschrijfgeld storten we zo snel mogelijk terug op jullie rekening.

Rest ons jullie wel een heel goed uiteinde te wensen en een gezond en gezellig 2022 waarin we hopelijk snel weer met elkaar kunnen afspreken, schaatsen, feesten, eten en alles wat we gemist hebben.

Liefs,

René en Carla

Weissensee 2021 geannuleerd!

Lieve allemaal,

Waar gaan we heen in deze Coronatijden! Wij hebben er geen idee meer van. Geregeld worden de maatregelen in zowel Nederland als in het buitenland aangepast.

Helaas hebben we daarom moeten besluiten om onze Weissenseereis die stond gepland van 7-11 januari 2021 te annuleren.

Er zijn nog zoveel onduidelijkheden bij iedereen dat wij het risico niet kunnen nemen om zowel bus als hotels te blijven reserveren. Buiten de kleine groep die zich al heeft aangemeld wacht iedereen af en dat is natuurlijk ook logisch.

Het is zelfs voor de hotels niet duidelijk of zij wel een grote groep mensen mogen of willen ontvangen en ook in de bus mogen we wellicht niet met zoveel personen reizen.

Uiteraard hadden wij jullie allemaal graag weer een geweldig weekend willen bezorgen maar die moeten jullie dan maar tegoed houden van ons. Vooralsnog kunnen we nog wel schaatsen op de ijsbanen en daar zullen we het even mee moeten doen.

We gaan ervan uit dat 2022 de rust is wedergekeerd en we weer met z’n allen met een gerust hart in de bus kunnen stappen zonder mondkapjes en zonder 1,5 meter afstand te hoeven nemen van elkaar.

Degenen die het inschrijfgeld al betaald hebben krijgen dat deze week teruggestort op hun rekening.

We wensen jullie veel gezondheid toe en hopelijk tot gauw.

Lieve groeten van
René en Carla