EEN HOTEL MET HISTORIE: 735 jaar geleden werd Albus Lacus voor het eerst genoemd in een document. In die tijd opende gastheer Moser zijn deuren hier AM LACUS. Als oudste herberg in de regio.

Hotel Lacus ligt – slechts gescheiden door de Dorfstraße – direct aan de oevers van de Weissensee. Exclusief toegankelijk voor de hotelgasten is het 3.000 m² privéstrand direct gelegen aan de Weissensee.

Het hotel wordt gerund door Hans Peter Eder en zoon Thomas. Het idee van eerlijkheid staat altijd op de voorgrond. Want Hans Peter Eder staat voor het echte. Hij wil ook authenticiteit – en hij promoot het regionale, het lokale. Hij komt op voor wat is. Dat wat geniet. En dat wat goed is. En voor het feit dat de voormalige herberg Moser stap voor stap in zijn oude glorie wordt hersteld: namelijk HET hotel aan het meer! Niet meer en niet minder!

Alles is mogelijk zegt de visie. Er is meer zegt de horizon.

Hans Peter: ”Hier is het tijd voor een verandering van perspectief. Gewoon om te ontspannen en “de zonnige kant van het leven” te ervaren. Omdat het veranderen van persoonlijke perspectieven ons niet alleen heeft geholpen als gastheren, maar ook een veelbelovende insidertip is voor onze gasten”.