DSC_6982

Het Wiesenhof hotel is een klein viersterrenhotel van Hans en Birgit Striemitzer en is direct gelegen aan de zonnige zuidelijke oever van het meer. Het eigen strand grenst aan hun weide. In de winter als het meer is bevroren staan de bankjes op het ijs gereed om de schaatsen onder te binden en voor de kluunschaatsers is het helemaal makkelijk want die doen de schoenen al aan in het hotel en hoeven enkel op het ijs nog de ijzers onder te binden.

De keuken is creatief en er worden maaltijden geserveerd met verse en regionale producten. Als klein hotel vinden Hans en Birgit het uitermate belangrijk dat hun gasten zich thuis voelen In de zomer nodigt het meer met zijn drinkwaterkwaliteit uit tot baden en ander zomerplezier. In de winter biedt het grootste bevroren meer van Europa en de directe omgeving mogelijkheden voor wintersportliefhebbers tot schaatsen en langlaufen. De Weissensee biedt natuurlijk nog meer; een ongerepte natuur met mountainbike- en wandelroutes

Het doel is om de gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen in dit familiehotel. Wanneer u hen eenmaal heeft leren kennen zult u na een “Wiesenhof-vakantie” vaker terugkomen. Het personeel zal er alles aan doen om uw verblijf in het hotel zo aangenaam mogelijk te maken.

DSC_6974

Hotel Wiesenhof

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren