Wanneer:

Vertrek : Donderdag 15 januari vanaf 18.45 uur staat de bus klaar en vertrekken we naar de Weissensee.
We verzamelen in Café Mell, Hartveldseweg 30 in Diemen. Route is makkelijk (komend vanaf J Eden); volg Middenweg onder viaduct door, aan linkerhand een Kerk, hier is het. Tegenover de parkeerplaats van de Kerk is café Mell.

In de nabije omgeving van Mell kun je alleen maar betaald parkeren. Gratis parkeren kan bij station Diemen http://www.centrumparkeren.nl/station-diemen Vanaf de parkeerplaats de spoorbomen weer over lopen en de Ouddiemerlaan aflopen tot de Hartveldseweg dan rechtsaf tot Cafe Mell ( nr. 30 ) afstand 1,1 KM ( 13 minuten lopen ). Dus eerst de bagage bij Mell brengen en dan de auto parkeren bij het Station. Hou hier rekening mee en zorg dat je op tijd bent, we vertrekken om 19.00 uur. Ook kun je je auto parkeren in de woonwijk aan de andere kant van het water. Ervaring leert dat het beter is om de auto niet voor iemands deur te parkeren (paar jaar terug band lek gestoken) maar op de algemene parkeerplaatsen.
Terug : maandag 20 januari in de ochtend plm 7.00 uur afhankelijk van weer en verkeer.

Hotel en verblijf:

Wij overnachten zoals altijd in Hotel Wiesenhof bij onze gastheer Hans Striemitzer. Afhankelijk van het aantal deelnemers verblijft een deel van de groep in het naastgelegen Pension Tuschnig. Hotel en pension liggen direct aan het kleine meer dus ‘s-ochtends nog geen 50 meter lopen, schaatsen onder en het ijs op. Aan het ijs heeft het hotel ook een voorziening om een Oostenrijkste versie van “Koek en Zopie” te organiseren. Bij de prijs inbegrepen zijn 2x ontbijt en 2x diner. Beiden heel goed verzorgd. Het enige wat nog overblijft is de lunch. Als je aangeeft dat je een lunchpakket wilt dan staat dit ‘s-ochtends voor je klaar. Echter kun je ook op een van de gezellige terrasjes of in  cafés lekker eten. Wij zorgen ook bij aankomst voor een ontbijt en voor vertrek op zondag zorgen we voor een eenvoudig diner. Kosten hiervan zijn in principe niet bij de prijs inbegrepen.

Deelnemers en vervoer:

Het aantal deelnemers is afhankelijk van de grootte van de mogelijkheden in hotel en bus. Weliswaar kunnen wij hier flexibel mee omgaan maar wanneer we de bus vastgelegd hebben is ook het aantal inschrijvingen bepaald. Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij jullie om tijdig in te schrijven zodat we ruim de tijd hebben om een bus te reserveren. Wij proberen altijd een bus te contracteren die ruim is ingericht, we noemen dat ‘Royal Class’. Dit geeft een stukje extra luxe dat door iedereen erg gewaardeerd wordt. In de dubbeldekkers van afgelopen jaren stonden de stoelen niet ‘Royal Class’ en was er veel verschil in beenruimte. In 2012 hebben we dat opgelost met een kleinere bus met ruimere plaatsen.

Prijs en Annulering:

Prijs ongeveer € 295,- (begin januari wordt de prijs definitief vastgesteld). Bij de prijs inbegrepen zijn; De reis per ‘Royal Class’ bus. De overnachtingen met ontbijt en diner in Hotel Wiesenhof of pension Tuschnig. Het hotel ligt aan het meer en we kunnen uit het hotel zo het ijs op. Niet inbegrepen is een ontbijt bij aankomst en het eten op zondagavond. Eventueel kan in overleg een lunchpakket geregeld worden.
Annuleren is mogelijk. Tot 1 januari zijn de annuleringskosten € 125,- . Deze kosten zijn ter dekking van vervoer. Na 1 januari 2013 worden bij annulering de volledige kosten in rekening gebracht. Het is ook mogelijk om de inschrijving over te dragen op iemand anders zodat de annuleringskosten vervallen. Dit kan alleen in overleg met de organisatie.

Inschrijven:

Inschrijven kan door per mail of via het inschrijfformulier aan te melden. Na aanmelding s.v.p. even checken of je op de deelnemerslijst staat anders nog even een mail naar info@carreteam.com of een mailtje naar Carla of René.